Colectia de mocheta dale Alpha 50x50 cm pentru birouri cu trafic

Mocheta dale Alpha Modulyss este o mocheta in dale , modulara, cu fir de tip bucla, rezistenta la trafic intens si este disponibila in 14 culori. Culorile vii si designul unitar ale acestei colectii de mochete modulare  fac posibile punerea in opera a oricaror amenajari ce implica doua sau mai multe culori de mocheta dale Alpha. Mocheta modulara Alpha poate fi montata in spatii de birouri, sali sedinte, locuri publice cu trafic mare. Mocheta Alpha modulara, este din poliamida rezistenta la pete, se monteaza si se intretine foarte usor.

Dat fiind faptul ca are o structura robusta, mocheta modulara din colectia Alpha este rezistenta si in timp si se deterioreaza foarte greu. Odata lipite de suprafata suport, acestea devin imobile si nu veti avea probleme cu alunecarea. Daca adezivul de mocheta dale folosit este unul de calitate, nu trebuie sa va faceti griji nici cu privire la dezlipre.

Mochetele din colecia Alpha sunt tratate ignifug si antistatic, ceea ce le face rezistente la caldura si nu reprezinta un pericol pentru spatiile in care se fumeaza, spre exemplu. Nu se aprind la contactul cu obiecte incinse si nici nu se supraincalzesc atunci cand stau o perioada indelungata in lumina directa a soarelui.