Colectia de mocheta Go To Burmatex Anglia

Mocheta dale Go To produsa de fabrica Burmatex – Anglia, este o mocheta de trafic greu tip contract, cu suport de bitum si aspect buclat, din fir de poliamida rezistenta la pete. Aceasta colectie de mochete sunt de regula folosite in birouri si spatii publice. Modularitatea, culorile pastelate dar si modelele in dungi ale mochetei dale Burmatex Go To permit obtinerea unui design in sah, cu insertii sau cu borduri.

Mocheta Go To este rezistenta la trafic. Livrarea se face la cutii intregi de cate 20 buc dale patrate cu dimensiunea 50 X 50 cm. GO TO este disponibila la noi in depozitul din Bucuresti, cu livrare in 24-48 de la comanda.

Burmatex vine in intampinarea cerintelor pietei cu produse cu un design atractiv, inovator. Desi poate parea un cliseu, toate colectiile Burmatex au reprezentat un pas inainte pentru noi din punct de vedere al evolutiei spre o treapta superioara in amenajarea pardoselilor publice. Fiecare colectie este diferita si de aceea nu exista o singura gama care sa poate fi definita ca fiind reprezentativa pentru Burmatex.