Mocheta Olimp Tarkett este o noutate din 2017 care poate satisface dorintele celor mai exigenti cumparatori.  Grupul Tarkett produce mocheta de trafic birou, iar mocheta de trafic Sintelon Olimp este o mocheta destinata spatiilor comerciale de acest tip. Colectia are specificatii de rezistenta excelente, dupa cum indica clasa a 33-a de aplicare.

Etajele centrelor de afaceri mari si ale birourilor de la companii se confrunta cu un trafic urias în fiecare zi, si numai o pardoseala de înalta calitate a acestei este capabila sa reziste. Tipul de bucla închisa mareste rezistenta mochetei la deteriorarea mecanica si abraziunea suprafetei.

Daca decideti sa subliniati statutul companiei si stilul de afaceri al interiorului, aceasta colectie de mocheta tip rola, este optiunea dvs. Instalarea mochetei rola nu necesita mult timp iar ingrijirea este minimala si nu necesita mult efort. Produsele Syntelon Tarkett îndeplinesc standardele mondiale ridicate si standardele de curatenie ecologica europene, ceea ce o face absolut sigura pentru sanatate. [kkstarratings]