Idei amenajari cu mozaic de sticla in baie sau bucatarie

Există foarte multe momente când ne place să ne petrecem timpul în bucătăria noastră. Fie că gătim rețete de mâncare românești sau din intreaga lume care ne încântă atât pe noi, cât și pe cei dragi. Fie că, pur și simplu, stăm de vorbă cu familia noastră, după o zi lungă la job

Daca te-ai plictisit de clasica faianta din bucatarie si esti in cautarea unui nou concept de design, colectia noastra de mozaic sticla iti va pune imaginatia la contributie. Detinem o gama extrem de variata, compusa din sute de modele, de diferite culori si grosimi. Puteti crea o atmosfera calduroasa, ca o zi e vara, prin alegerea unor culori calde, precum portocaliu, rosu sau galben. Sau daca preferati o atmosfera racoroasa, puteti alege modele de mozaic sticla albastru, verde sau violet.

Baie-amenajata-cu-mozaic-sticla-albastru
Baie-amenajata-cu-mozaic-sticla-albastru

Mozaic sticla – pentru un design unic

Mozaicul din sticla este o solutie eleganta si moderna pentru amenajarea bailor si bucatariilor. Cu aceste elemente interioare de design puteti realiza decoruri unice si contraste de invidiat. Combinand mai multe modele de culori diferite, veti deveni propriul dumneavostra designer, iar baia sau bucataria va capata o tenta personala.

Amenajare-baie-mozaic-sticla-bej-crem
Amenajare-baie-mozaic-sticla-bej-crem

Amenajarile interioare cu mozaic din sticla s-au extins pana pe peretii restaurantelor, cluburilor, cafenelelor si a altor localuri cu pretentii. Datorita atmosferei extravagante create de aceste podoabe, mozaicul din sticla este din ce in ce mai solicitat de arhitecti, pentru placarea bailor si a holurilor. Patronii care doresc sa-si impresioneze clientii in toate aspectele, apeleaza la cele mai moderne si luxoase solutii decorative.

Amenajare-baie-mozaic-maro
Amenajare-baie-mozaic-maro

Montajul mozaicului din sticla se realizeaza extrem de facil si rapid, datorita plasei din fibra de sticla, de foarte buna calitate. Cu un adeziv corespunzator, acesta poate fi montat pe orice suprafata.

Amenajare-baie-mozaic-maro
Amenajare-baie-mozaic-maro

Cumpara ACUM din magazinul nostru online. Esti doar la un singur click distanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *