Ai nevoie de un covor PVC linoleum acustic la un pret bun?

Covor PVC Linloeum Acustic Fonoabsorbant

Pardoseli profesionale acustice pentru un plus de confort si intimitate

Covorul PVC - linoleum acustic fonoabsorbant este o pardoseala profesionala special creata pentru a reducerea zgomotului. Acest vinil se imparte in doua mari categorii: linoleum acustic eterogen si linoleum acustic omogen. Pe langa principala sa calitate de absortie a zgomotului, acest linoleum acustic este si foarte rezistent, avand o structura solida. Se recomanda acest covor PVC fonoabsorbant spatiilor rezidentiale, comerciale, centrelor medicale, birourilor si institutiilor de invatamant.

Da, acest linoleum acustic se poate monta chiar la tine acasa deoarcere este un linoleum de trafic. Gama de culori si modele este extrem de variata si armonizata, iar in acelasi timp ofera confort la atingere. Este recomandat in special gradinitelor si scolilor, deoarece in salile de studiu exista foarte multe banci si scaune, iar in recreatie cei mici alearga si deranjeaza aranjamentul initial, producand mult zgomot si extem de multe socuri pentru pardoseala.

Vinilul PVC - linoleum acustic ieftin pentru podele are un strat intermediar de spuma care reduce transmiterea sunetelor si absoarbe socurile, reducand astfel presiunea pe articulatii si coloana vertebrala, fiind o alegere excelenta pentru azilurile de batrani. Este o pardoseala foarte usor de intretinut si curatat, cu un ciclu de viata prelungit, si cu un foarte bun raport calitate/pret.

Covor pvc linoleum acustic fonoabsorbant
5 (100%) 4 votes

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN NORDIC STABIL PLUS TARKETT

Colectia de linoleum acustic Nordic Stabil Plus este o pardoseala din vinil eterogena creata pentru locuinte. Cele 15 modele de linoleum acustic au suprafata tratata cu Top Clean XP PUR pentru o intretinere usoara, care nu necesita ceruire. Majoritatea modelelor de covor pvc fonoabsorbant imita lemnul, dar exista si cateva modele care imita mineralele. Este un covor PVC de trafic memoderat cae ofera o absortie a zgomotlui de 18 dB cu o rezistenta sub 0,20 mm;

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN TAPIFLEX CLASSIC

Colectia fonoabsorbanta de linoleum Tapiflex Clasic este o podea eterogena din vinil pentru locuinte. In functie de suprafata camerei unde doriti sa-l montati puteti alege una dintre cele 3 dimensiuni disponibile de 2, 3 şi 4 m latime. Este o pardoseala profesionala de trafic moderat, pretabila pentru livinguri, dormitoare, bucatari si holuri. Colectia cuprinde modele care imita lemnul si modele cu minerale. Acest linoleum acustic fonoabsorbant este foarte usor de curatat si rezistent la pete datorita stratului intaritor din poliuretan Top Clean. Linoleum Tapiflex are clasa de duritate P3 si ofera o absortie fonica de 19 dB .

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN TRAFIC GREU TAPIFLEX EVOLUTION

Linoleum Tapiflex Evolution este colectia de top a celor de la Tarkett din categoria covoare PVC acustice din vinil. Modele colectiei au fost imbunatatite pentru un plus de confort, design si performanta. Colectia cuprinde modele moderne, cu ar fi: "Salt&Pepper", "Spaghetti " sau desene cu modele populare ca "Sand" si "Candy". Pentru a permite un design armonios in intreaga cladire, toate modelele se gasesc si in varianta compacta (Acczent Evolution). Linoleum Tapiflex Evolution este un covor PVC profesional care se poate monta si pe pereti sau intr-o camera cu umiditate ridicata. Protectia fonica oferita de linoleum Tapiflex Evolution este de 17 dB.

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN TRAFIC GREU TAPIFLEX EXCELLENCE 65

Colectia de linoleum Tapiflex Excellence 65 este un covor PVC acustic. Este solutia ideala pentru suprafatele cu trafic intens din institutiile de invatamant, centrele medicale, aziluri, centre comerciale si publice. Rezistenta sporita la uzura, loviri si abraziune este data de stratul de uzura din PVC de 0.65mm. Absortia socurilor este realizata cu ajutorul spumei de inalta densitate cu celule inchise, care inmoaie fiecare pas si reduce considerabil nivelul zgomotului. Colectia de linoleum Tapiflex Excellence 65 este disponibila in 100 de culori si 13 modele, fiind totodata armonizata cu gama Tapiflex TX Stairs.

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN NORDIC STABIL TARKETT

Colectia de linoleum Nordic Stabil este o pardoseala fonoabsorbanta si eterogena din vinil pretabila pentru locuinte. Colectia este compusa din 25 de modele de linoleum acustic cu suprafata tratata cu Top Clean XP PUR. Stratul protector asigura o intretinere usoara, care nu necesita ceruire. Modele de covor pvc acustic imita lemnul, piatra si mineralele. Este un covor PVC de trafic memoderat care ofera o absortie a zgomotlui de 18 dB cu o rezistenta sub 0,25 mm;

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN TAPIFLEX LIVING

Colectia fonoabsorbanta de linoleum Tapiflex Living este o podea eterogena din vinil creata special pentru camere de zi si sufragerii. Este o pardoseala profesionala de trafic usor. Majoritatea modelelor acestei colectii de linoleum Tapiflex Living imita parchetul si lemnul natural, dar exista si modele cu minerale. Acest linoleum acustic fonoabsorbant este foarte usor de curatat si rezistent la pete datorita stratului intaritor din poliuretan Top Clean. Linoleum Tapiflex Living este un covor PVC antibacterian si antiderapant. Se poate monta si in spatiile comerciale cu trafic moderat, clasa de trafic comercial fiind 31.

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN TRAFIC GREU TAPIFLEX STAIRS

Linoleum Tapiflex Stairs este colectia de covor pvc de trafic greu de la Tarkett creata special pentru scari. Colectia cuprinde o gama larga de modele cu efecte de lemn natural si beton, gata de montat. Protectia antialunecare este asigurata de marginile speciale. Linoleum Tapiflex Stairs contine spuma elastica pentru amortizarea impactului in cazul unor caderi si pentru reducerea nivelului de zgomot. Marcatorii pentru scari ofera un contrast mai mare pentru o vizibilitate mai buna. Rezistenta la zgarieturi si lovituri este asigurata de stratul TopClean XP Pur, care usureaza considerabil intretinerea acestui linoleum acustic de trafic greu pentru scari.

LINOLEUM ACUSTIC OMOGEN TRAFIC GREU iQ OPTIMA ACUSTIC

Colectia de linoleum iQ Optima Acustic este o pardoseala omogena profesionala care ofera o protectie fonica de 16 dB. Acest covor PVC fonoabsorbant este 100% reciclabil si beneficiaza de propietati de auto-regenerale unice iQ. Cele 12 culori disponibile creaza o gama armonizata de culori ,care raspunde cu brio tuturor cerintelor si nevoilor. Un mediu propice de lucru trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte. Una dintre ele este o podea placuta la atingere, care sa ofere si un confort acustic sporit. Mai putina poluare fonica, este o cerinta des intalnita in cladirile cu spatii de birouri.

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN TAPIFLEX CLASSIC PLUS

Colectia fonoabsorbanta de linoleum Tapiflex Clasic Plus este o podea de vinil eterogena pentru locuinte. In functie de suprafata camerei unde doriti sa-l montati sau de necesitatile dumneavostra puteti alege una dintre cele 3 dimensiuni disponibile de 2, 3 şi 4 m latime. Este o pardoseala profesionala de trafic usor, pretabila pentru camere de zi, bucatarii si dormitoare. Colectia cuprinde modele cu stiluri speciale, care imita lemnul si modele cu minerale.

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN TAPIFLEX LIVING PLUS

Tapiflex Living Plus este o podea eterogena din vinil creata special pentru camere de zi si sufragerii. Este o pardoseala profesionala de trafic usor. Este una dintre cele mai complete colectii de linoleum acustic, cuprinde 55 de modele de covor PVC. Gasim o gama variata de modele linoleum care imita parchetul si foarte multe modele moderne cu minerale. Acest linoleum acustic fonoabsorbant este foarte usor de curatat si rezistent la pete datorita stratului intaritor din poliuretan Top Clean. Linoleum Tapiflex Living este un covor PVC antibacterian si antiderapant.

LINOLEUM ACUSTIC ETEROGEN TRAFIC GREU TAPIFLEX ESSENTIAL 50

Linoleum Tapiflex Essential 50 este o pardoseala profesionala din pvc de trafic greu. Colectia cuprinde 44 de modele pline, cu minerale si modele care imita lemnul, care creaza o atmosfera calduroasa si primitoare. Linoleum Tapiflex Essential 50 este solutia ideala pentru birouri, gradinite, scoli, licee si alte institutii publice. Este un covor PVC rezistent la pete si zgrarieturi, iar protectia fonica este una foarte mare, de 20 dB. Acesta pardoseala din vinil face fata cu brio si azilurilor de batrani, cabinetelor medicale si spitalelor, fiind realizata cu ultimele tehnilogii de la Tarkett. Pentru cei ce doresc versiunea dale, Tapiflex gresie 50 dispune de 12 modele.

LINOLEUM ACUSTIC OMOGEN TRAFIC GREU iQ GRANIT ACUSTIC

Colectia de linoleum iQ Granit Acustic este o pardoseala profesionala omogena. Una dintre principalele calitati ale acestui covor PVC fonoabsorbant este propietatea de auto-regenerale iQ. Acest linoleum acustic este 100% reciclabil si biodegradabil. Colectia contine 10 modele cu aspect de minerale, pretabile pentru centre medicale, spitale, farmacii, institutii publice, spatii de birouri si orice locatie cu trafic intens, unde se impune un zgomot redus. Mai putina poluare fonica, este o cerinta des intalnita pe coridoarele scolilor si in spatiile aglomerate.

LIVRAM IN TOATA TARA

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei.

TOP  

Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe informații

Setările cookie-urilor de pe acest site sunt setate să permită "permiterea modulelor cookie" pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă. Dacă continuați să utilizați acest site fără a modifica setările cookie-urilor sau dați clic pe "Acceptați" mai jos, atunci sunteți de acord cu acest lucru.

Închide