10 Modele Parchet Incalzire in Pardoseala

O selectie moderna si eleganta de modele parchet incalzire pardoseala, destinate sa creeze un ambient placut si sa ofere un confort ridicat. Parchetul stratificat Barlinek, poate cel mai bun parchet pentru incalzirea in pardoseala, va ofera cele mai rezistente esente lemnoase exotice si autohtone. Gama extrem de variata va permite sa alegeti un parchet triplu stratificat lacuit sau uleiat, lucios sau mat, cu bizot pe 2 sau 4 laturi, pentru orice stil si destinatie. Modelele noastre de parchet pentru incalzire in pardoseala pot transforma orice proiect intr-o poveste frumoasa! Portofoliul nostru este diversificat, dar accesibil pentru orice buget, datorita modelelor ieftine, cu grosimi de 10mm. Modelele de parchet triplustratificat 14mm, destinate gamei de lux si medii, sunt disponibile la cele mai mici preturi recomandate de producator.

Un parchet incalzit va contribui si la somnul linistit al animalelor de companie. Cand alegem parchetul pentru incalzirea in pardoseala trebuie luati in seama mai multi factori. Printre cel mai important este coeficientul de rezistenta termica al lemnului si faptul ca parchetul lucreaza in timp. Acesta se poate dilata daca umiditatea ambientala este mare, absorbind vaporii de apa, sau isi poate diminua volumul, atunci cand camerele sunt incalzite (iarna), eliminand vaporii. Rezultatul acestui proces nu este prea placut, manifestandu-se prin niste rosturi inestetice intre lamele.

Toate aceste neplaceri pot fi prevenite prin folosirea unei bariere de vapori, adica a unei rasini epoxidice. Montarea parchetului se executa numai dupa punerea in functiune a instalatiei de incalzire, atunci cand sapa este perfect intarita si uscata. Mai jos gasiti cei 4 pasi care asigura succesul montajului!

Executa montajul prin lipire cu un montator autorizat Barlinek si extinde gratuit garantia cu inca 10 ani!

Montaj Parchet Incalzire Pardoseala – Cele 4 etape

  1. Inainte de montarea parchetului stratificat instalatia de incalzire in pardosela trebuie mentinuta in functiune timp de doua saptamani, fara intrerupere, la parametrii proiectati;
  2. Parchetul trebuie depozitat pe pardoseala, pentru a se aclimatiza, timp de cele doua saptamani;
  3. Montajul parchetului se face cu incalzirea oprita, obligatoriu prin lipire;
  4. Dupa montaj, instalatia va ramane oprita timp de 48 de ore, dupa care se poate trece la exploatarea normala.

Inainte sa demarati acest proiect va recomandam sa vedeti exact ce este parchetul stratificat, cum se monteaza corect si o selectie de materiale recomandate pentru o instalare perfecta. Parchetul Barlinek triplu stratificat are coeficientii de rezistenta termica si dilatare scazuti, fiind o solutie ideala pentru aceste incaperi moderne. Variatia puterii degajata de instalatia de incalzirea in pardoseala duce la cresterea sau scaderea temperaturii la nivelul parchetului din lemn, sau la o temperatura incomfortabila in interiorul incaperii. Temperatura se masoara la o distanta de 1,5 m fata de podea.

Acest sistem de incalzire aduce si un mare plus designului interior. Lipsa caloriferelor ofera mult mai mult spatiu si amenajarea camerei devine o placere. Distributia caldurii faciliteaza confortul. In magazinul nostru online sau in showroom gasiti parchet pentru incalzire in pardoseala preturi atractive. Un parchet special pentru acest tip de incalzire, ce face fata tuturor standardelor si cerintelor de pe piata.
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul pardoselilor, am furnizat parchet pentru incalzire in pardoseala mai multor ansambluri rezidentiale din Bucuresti si din alte orase. Executa montajul cu noi si beneficiaza de toate avantajele si servicile gratuite oferite de compania noastra.

Beneficii oferite de Tdf.ro  – Montaj Parchet Incalzire Pardoseala!

  • consultanta tehnica pe tot parcursul proiectului
  • transport gratuit pana la locatie
  • montaj cu garantie extinsa 10 ani
  • montajul parchetului va fi facut de un montator autorizat Barlinek!

Cele mai noi 10 modele de parchet stratificat pentru incalzire in pardoseala, pardoseli tip dusumea full plank si cu 3 lamele pe placa, dimensiuni de 2200mm si 1100mm, clasa select, family sau rustic, sunt pregatite sa va transforme podeaua in visul dorit. Protejati-va investitia cu o mentenanta corecta, folosind produse profesionale de curatenie, ce pot prelungi durata de viata a pardoselii cu minim 10 ani. O podea din parchet triplu stratificat poate fi alaturi de dumneavostra chiar si 40 de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *