Picioare reglabile - ploturi pentru montaj pardoseli flotante

Picioare reglabile – ploturi pentru deck wpc sau lemn, placi ceramice sau granit folosite la realizarea pardoselilor flotante de exterior cu inaltimi de la 1,5 cm pana la 15 cm. Daca inaltimea este mai mare, se pot folosi prelungitoare. Piciaorele reglabile din polipropilena nu necesita lipire sau fixare, pe stratul suport.

Ploturile sunt acele distantiere din polipropilena, un material rezistent si, in acelasi timp, usor. Prin intermediul acestor ploturi se poate regla unghiul si inaltimea pardoselii de deck, ceramica sau granit. Ploturile se pot ridica pana la 45 cm de la baza pe care se monteaza podeaua. Sistemul de reglare este foarte simplu: piulite mari permit inaltarea segmentelor in pozitia dorita.

Utilitatea ploturilor este foarte mare, ele sunt rezistente la influenta razele UV si la fenomenele de inghet-dezghet (-40 / +120 grade Celsius), la ploaie, apa marii, la diferite solutii chimice. Ploturile au o greutate foarte mica, fiind usor de transportat si de depozitat. Pentru ca intre placi exista o distanta mica, pardoseala se poate spala fara probleme, apa scurgandu-se printre placi. Astfel ca putem avea o curte sau o terasa nu doar plana, ci mereu curata si uscata.
[kkstarratings]Pardoselile suprainaltate cu ploturi sau picioare reglabile sunt utilizate pe scara larga pe terase din granit, deck sau ceramica , in cladiri moderne de birouri, si in domenii specializate, cum ar fi centre de comanda, IT, centre de date si sali de calculatoare, unde exista o cerinta pentru serviciile de cabluri, tevi, si de alimentare cu energie electrica sau aer conditionat. O astfel de pardoseala poate fi instalata la inaltimi variind intre 2 cm pana peste 1,200 mm, pentru a se potrivi cu materialele care pot sa fie amplasate dedesubt . Sprijin structural suplimentar si chiar iluminat sunt adesea furnizate sub pardoseala cand aceasta este suficient de inalta astfel incat o persoana sa se tarasca sau chiar sa mearga sub ea. Ploturile sau picioarele reglabile din pvc devin accesorii ce va usureza montarea plana a deckurilor , placilor de granit sau ceramica pe terase exterioare sau a pardoselilor flotante la interior si sa va permit maxima flexibilitate a sistemului. Pentru ca acest sistem va oferim o gama variate de inaltimi si optiuni, va vom prezenta citeva caracteristrici principale ale acestora. Avantajele acestora: Auto nivelare pentru pante mai mici de 5%, se pot ajusta in game de marimi de la 37,5 pina 550 mm (pe grupe de reglaj). Au o suparafata de sprijin foarte mare 177/314 cm patrati pentru distributia incacaturii pe stratul suport. Rezista in gama de temperaturi -40 pina la 75 grade /-30pina la 120 grade. Sarcini mari concentrate de pina la 1000 kg/mpPicioruse de PVC pentru exterior. Sarcini uniform distribuite de 400 kg/mp in format de 500×500/6250 kg/mp in format de 400×400.