Mocheta modulara rezistenta la pete Burmatex Anglia

Mocheta Burmatex Anglia este o mocheta de trafic modulara ce corespunde celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate. Printre avantajele montarii de mocheta dale Burmatex, putem aminti urmatoarele: rezistenta mare la trafic,  reziastenta la pete, pierderi mici la montaj, inlocuirea cu usurinta a placilor de mocheta deteriorate, crearea de modele pe pardoseala fara costuri suplimentare. cantitatea mult mai mica de adeziv folosita, ocuparea unor spatii reduse pentru depozitare etc

BURMATEX este o companie cu o traditie de peste 35 de ani in producerea mochetei modulare de tip dala, exportand in toata aceasta perioda in aproximativ 50 de tari.

In urma a 35 de ani de experienta in fabricarea mochetei, odata cu aparitia pardoselilor textile in spatiile publice si in cladirile de birouri, compania BURMATEX a realizat ca mocheta modulara este indispensabila in aceste spatii.

Pentru a veni in intampinare clientilor, BURMATEX a creat o serie de colectii de mocheta ce contin peste 590 de culori si modele ce pot avea in compozitie fire de poliamida, polipropilena meraklon, lana sau combinatii intre acestea.