Mocheta trafic intens in colectii noi si moderne din poliamida

Mocheta trafic intens de interior, pentru restaurante, casinouri, sali de evenimente, spatii de birou, camere si receptii hotel, pensiuni, sau orice alta destinatie unde se doreste o pardoseala textila, rezistenta, eleganta, cu un design modern si calduros. Mocheta ieftina profesionala de trafic greu de la producatori premium, la preturi mici, cu garantie de motaj.

Alege din gama larga de culori si texturi, mocheta de trafic ideala pentru proiectul tau. Paleta cromatica contine multe variante de rosu, verde, albastru, gri, bej, crem, etc… Mocheta cu clasa de trafic 33, latimi rola de 4m si 5m, cu tipuri diferite de fir, pentru a indeplini toate cerintele arhitectilor si pentru a avea cat mai putine pierderi la montaj.

Mocheta de trafic intens comercializata de noi respecta toate normele europene si standardele in vigoare, este: antistatica, antibacteriana si antialergica. Deasemenea, acesta pardoseala de trafic textila este si un foarte bun izolator fonic si imbunatateste confortul termic.


10 %
10 %
113.71 lei

Mocheta Balta Fortesse
5 (100%) 10 votes

Mochetele de calitate sunt realizate pentru a avea o rezistenta mare la la presiune, frecare si greutate mare. Mocheta este testata pentru a oferi performanta si rezistenta pe timp indelungat, pe parcursul a multor ani. O mocheta de calitate este rezistenta la uzura si la petele dificile datorita structurii microfibrelor sale, facand astfel usoara curatarea si indepartarea prafului de pe suprafata ei. Avantajul unei mochete este ca aceasta acopera toata suprafata podelei. Se intinde usor si se fixeaza bine oferind protectie pardoselei, caldura, aderenta si totodata un aspect ingrijit interiorului fie ca este in locuinta, in institutii sau in birouri.In plus, mocheta va oferi interiorului un aspect curat si ingrijit deoarece permite ca aspirarea, curatarea sa fie usoara. Mocheta este un bun izolator fonic, dar si termic deoarece acopera intreaga suprafata a camerei.