Colectii noi de mocheta pentru amenajari interioare

Ai nevoie de mocheta pentru amenajarea casei tale? Comanda online sau vino in showroom-ul Top design flooring si vei fi surprins de cate modele si culori ti-am pregatit! In oferta noastra vei gasi mocheta pentru toate camerele din casa ta, inclusiv pentru dormitorul copiilor! Nu rata ocazia si consulta cele mai noi oferte de de mochete!

Comercializam mochete unicolore arata foarte bine in orice incapere, mochete groase, pufoase, vesele, colorate si jucause, pentru bucuria copiilor.! O alta categorie de care ne ocupam sunt mochetele de trafic intens pentru spatii de birouri, hoteluri, pensiuni, etc. Mochetele noastre au fost selectate pentru a îndeplini diferite roluri, functie de necesitatea clientilor, insa am tinut cont ca pe langa functionalitate, sa alegem si structura suprafetelor si culorile sau dimensiunea firelor mai lungi sau mai scurte.

Pe langa diversitatea mare de produse din aceasta categorie, venim in sprijinul dumneavoastra si cu o echipa formata din cei mai buni specialisti in domeniul montajului.