Cum sa alegi mocheta din camera copilului tau

Adu confortul in camera copilului, monteaza-i o mocheta pufoasa

Camera copilului este important sa fie poate cea mai vesela si cea mai colorata dintre incaperi. Acesta este spatiul unde, de regula, copilul isi petrece mult timp, locul in care isi face temele pentru la scoala, locul unde se joaca si unde se odihneste. Si din aceste motive, decorul pe care il are camera copilului trebuie sa fie un loc, ce e bine sa il inspire, sa ii poata dezvolta imaginatia si sa-i capteze intreaga atentie atunci cand nu doarme. Ca si copii, inclusiv noi, numaram toate detaliile, ne cream trasee si deasemenea ne imaginam diverse jocuri chiar pe covoarele pe care le vedeam in intreaga casa, practic traiam o aventura fara de sfarsit.

Dormitor copii cu mocheta albastra
Dormitor copii cu mocheta albastra

In showroom-ul cu mochete din Bucuresti, clientii pot sa gaseasca o multime de modele atat de mochete pentru copii cat si de covoare ce pot sa ii trimita pe cei mici pana in cele mai frumoase lumi ale basmelor, chiar si in aventurile personajelor lor preferate ori in propria lor poveste imaginata.

Mocheta roz camera copii
Mocheta roz camera copii

Este important ca si cei mici din casele noastre sa aiba un covor care sa fie specific varstei lor si intereselor pe care le are la un anumit moment, in asa fel incat sa ii demonstram ca si el este un membru important ce face parte din familie si deasemenea ii oferim o posibilitate sa-si puna amprenta pe spatiul lui in care locuieste.

Bineinteles, este bine sa putem tine cont si de gustrile si de dorintele pe care le au copii, asta atata timp cat acestea nu intra intr-un conflict direct cu ideea parintilor ce este legata de utilitate, de confortabil si nu in ultimul rand, de costuri.

Mocheta lila camera copii
Mocheta lila camera copii

Cand ne decidem sa alegem o mocheta sau un covor special pentru camera copilului, este important sa luam in considerare inclusiv faptul ca acesta va creste si astfel va avea inclusiv alte interese si alte gusturi, iar asta inseamna ca trebuie sa stim de la inceput, pentru ce perioada vom face respectiva achizitie de mocheta sau covor. Cu toate astea, camerele cele mai frumoase sunt cele in care piesele utilizate au personalitate multa si pot sa marcheze frumos, copilaria.

Recomandarile specialistilor

Specialistii Top Design Flooring isi invita clientii sa vada toate modelele pe care le au, in privinta covoarelor pentru copii, sa il alegem pe cel considerat a fi cel mai potrivit personalitatii copilului nostru si sa il punem pe lista de cumparaturi dedicate lui si spatiului in care locuieste.

In gama magazinelor de profil, clientii vor gasi intotdeauna o varietate larga de mochete, mochete dale,  de presuri de exterior precum si de interior, de covoare sau chiar si de traverse de exterior, iar cu ajutorul lor putem controla cu mare usurinta inclusiv permanenta problema a pantofilor murdari. O traversa este spre exemplu potrivita daca vrem sa scapam de noroi si de umezeala incepand inca din hol ori din casa scarii. Acestea reprezinta solutia perfecta si in cazurile in care copiii pur si simplu refuza sa se descalte la intrare, sau cand dau cateva ture de fuga pe acestea, cu labutele, cateii atunci cand intra in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *