Adezivi pentru montajul mochetei role sau dale

Tipuri de adeziv mocheta rola si dale acrilic cu aplicare facila, recomandat pentru montare mocheta, in dale sau role, cu strat inferior din fibre minerale sau poliester sau a mochetei cu strat inferior sintetic pe suprafete suport absorbante. Modelele de adeziv pentru montalul de mocheta este compatibil pentru aplicare peste suprafete cu sisteme de incalzire prin pardoseala. Adezivii pentru mocheta, au vascozitate medie si continut redus de solventi. Printre proprietati regasim: timp redus de ventilare a suprafetei, consum mic, usurinta la montaj.

Stratul suport trebuie sa aiba o buna rezistenta la compresiune, o planeitate corespunzatoare, sa fie uscat in profunzime, lipsit de fisuri, praf si orice alti contaminanti ce ar putea afecta priza.

Inainte de montaj mocheta rola sau dale trebuie aclimatizata in incapere in pozitie orizontala, pentru a evita problemele de modificari dimensionale ulterioare. Temperatura suprafetei suport, a finisajului si a adezivului nu trebuie sa fie mai mica de 15 grade Celsius.