Plinta parchet din lemn sau MDF - accesorii montaj

Plinta parchet din lemn face parte din gama de produse Barlinek si Karelia sau Plinte Egger. Plintele pentru parchet din lemn sunt disponibile in diferite culori : alb, gri, maro etc. La pardoselile din lemn plinta este necesara pentru a acoperi rostul de dilatatie lasat intre parchet si perete. Venim in intampinarea clientilor cu o varietate mare de plinta din lemn furniruit din esente precum stejar, stejar albit, plinta parchet stejar afumat, frasin, nuc, cires, merbau, wenge, teak, fag etc.

La orice model de plinta exista anumite tesituri sau canale pe unde puteti ascunde cablurile. Recomandam ca plinta pentru parchet sa fie montate prin lipire, iar acolo unde exista colturi de perete, acestea sa se taie in unghi de 45 de grade, indiferent de tipul de plinta ales.

Plinta pentru parchet ajuta foarte mult in procesul de întretinere si curatare al acestuia. Plinta protejeaza peretele in partea de jos de lovituri si de umezeala, atunci cand se aspira sau se sterge cu mopul pardoseala si împiedica acumularea murdariei in rostul de dilatare.[kkstarratings]

Ai reusit sa alegi modelul de parchet potrivit dormitorului sau livingului tau, dar acum ai întampinat o alta problema, alegerea plintei si a profilelor pentru pardoseala potrivite. Plinta pentru parchet este un element care face legatura intre pardoseala si perete, ce are rol functional si estetic. Plinta pentru parchet acopera rostul de dilatare lasat pe tot perimetrul camerei si mascheaza diverse cabluri inestetice, de internet, telefonie, televiziune etc. În ceea ce priveste culoarea plintei, daca nu vrei sa risti, poți merge oricand pe alb, se asorteaza cu orice culoare si se potriveste oricarei amenajari de interior. Pentru un plus de efect si eleganta, poti alege ca peretele să fie într-o alta nuanta, iar usile interioare si tamplăria geamurilor sa fie tot albe. Mai poti miza si pe un perete într-o culoare puternica, plinta alba si un parchet într-o nuanta deschisa, cat mai naturala.