Fototapet perete cu peisaje sau cu desene penttru dormitor copii

Decorarea cu fototapet in peisaje sau pentru copii cu desene reprezinta o modalitate rapida si unica de a decora orice perete din casa. Sunt imprimate pe o hartie speciala asigurand o durabiliate mai mare a culorii, nu se decoloreaza in timp.

Fototapetul este un material imprimat care se foloseste pentru decorul peretilor, cu o tema decorativa reprodusa la o scala mare, de obicei cat un perete intreg. Fototapetul de perete reprezinta o imagine personalizata imprimata pe un material recomandat pentru aplicare pe perete. De multe ori, pe fototapet se regasesc fotografii profesionale imprimate, ilustratii grafice, arta clasica, moderna sau design digital care decoreaza incaperile.

Inca din secolul al 17-lea s-au folosit imagini cu secvente de salon sau vanatoare, elemente florale sau peisaje de pe plaja pentru decorul peretilor. Peisajele din natura sau culorile contrastante erau folosite pentru a obtine o ambianta deosebita acasa sau in spatiile publice.


Stoc epuizat
tva inclus
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
tva inclus
Stoc epuizat
tva inclus
Stoc epuizat
tva inclus
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
tva inclus

Nu exista o camera unde prezenta unui fototapet frumos ar fi nepotrivita. Singura conditie este s alegeti o imagine sa se potriveasca cu incaperea respectiva, care sa o faca mai confortabila sau chiar mai luminoasă. Daca doriti sa aduceti un plus de prospetime in casa dumnevoastra, sa va cufundati intr-un colt frumos de natura sau sa va creati o panorama unica, totul poate fi realizat cu frumoasele fototapete. Ele vor crea un sentiment de mai mult spatiu in camera, o sa va aduca senzatia de a apartine unei alte lumi, în conformitate cu imaginea aleasa, va vor transmite puritate, prospetime si o starea de spirit nemaipomenita.


 

Fototapet Disney Planes 512VE
Voteaza acest articol