Descopera colectii de mocheta pentru camera baiatului sau fetei tale

Mocheta copii destinata pentru dormitor fete si baieti, pretabila pentru orice camera in care se doreste o pardoseala usor de montat si intretinut. Aspectul vizual placut al mochetei pentru copii creaza o camera primitoare, vesela si calduroasa. Datorita tehnologiei de fabricare, mocheta pentru camera copilului este si un bun izolator termic si fonic, fiind compatibila si cu incalzirea in pardoseala. Mocheta este o alegere inteligenta atunci cand vine vorba despre acoperirea podelei din camerele celor mici.

Modelele de mocheta pentru copii comercializate de noi, vin de de la producatori premium, precum Ideal Creative Flooring. Ele nu se pateaza, fiind tratate anti-murdarie, sunt antistatice si antialergice. Mocheta groasa pufoasa pentru camerele copiilor,au suport  AB (action back) vin in latime rola de 4-5 m, cu grosimi variabile de cca 5-12mm.

Oferim mochete pentru camere copii la preturi deosebit de avantajoase pentru toate buzunarele. Fie ca ai un buget redus sau iti doresti o mocheta de lux, portofoliul nostru de mocheta copii va ofera o gama variata de culori, atat pentru camere fete sau camere baieti.[kkstarratings]

Mocheta este alegerea ideala pentru a acoperi in intregime interiorul locuintei, fie ca este vorba de living, camera de zi sau camera de joaca a copilului. Impreuna cu familia ta, cu copilul si chiar cu animalul tau de companie iti poti desfasura activitatile interesante zilnice fara a te stresa ca poti deteriora suprafata mochetei din interior. Verifica categoriile de mochete si vezi modelele pentru casa, mochete trafic, mochete pentru camera de joaca a copiilor, mochete pentru spatiile unde se desfasoara diverse evenimente si mochete second hand. Oferim mochete la preturi deosebit de avantajoase pentru toate buzunarele. Magazinul nostru online iti da oportunitata de a alege culoarea si modelul dorit de mocheta in functie de stilul si de mobilierul incaperii. Poti alege mochete clasice intr-o singura culoare sau mochete moderne si indraznete in culori aprinse sau cu diferite imprimeuri inedite.