Parchet laminat EGGER de trafic intens in colectii unice

Colectiile de parchet laminat EGGER de trafic intens ofera solutii adecvate si conceptelor inovatoare de spatii comerciale. Suprafetele confera parchetului laminat EGGER rezistenta la abraziune, zgarieturi si umiditate. Fiecare pardoseala laminata EGGER este proiectata pentru a asigura durabilitate si utilizare universala. Gama larga de decoruri deosebite si raportul optim calitate-pret sunt motive intemeiate pentru a alege pardoselile laminate EGGER. Parchetul laminat EGGER iese in evidenta in special pentru ca este un material sanatos pentru locuinte.

EGGER crede in utilizarea responsabila a lemnului, ca materie prima. Ca si în natura, procesele sunt organizate în circuite, care asigura conservarea resurselor. În centrul preocupărilor companiei se afla conceptul de ciclu ecologic al materialelor.

Datorita calitatiii renumite a parchetului laminat si al celorlalte produse, EGGER este o afacere cu activitate internationala în continua expansiune.  Compania EGGER este reprezentata prin 17 fabrici in state din Europa.