Brauri decorative pentru pereti intteriori sau exteriori

Brauri perete decorative ce sunt fabricate din polimer extrudat, un material care rezista la socuri, foarte flexibil care este usor de montat si versatil in pozitionarea pe perete. Braurile de perete pot fi vospite in orice culoare, cu orice tip de vopsea si nu au nevoie de tratamente speciale dupa montaj. Braul de perete poate fi montat chiar si in baie sau bucatarie, pentru o nota de eleganta si stil. Cu linii simple sau mai încarcate de diferite modele florale sau geometrice, braurile de perete completeaza arhiectura incaperilor.

Braurile pentru decorarea peretilor la interior si exterior sunt foarte rezistente la lovituri, flexibile, se pot slefui, completand povestea casei tale. Recomandarea este ca aceste brauri sa se taie in unghi de 45 de grade si continuitatea pe perete este una foarte estetica. La aceste brauri imbinarile nu se mai vad absolut deloc, deoarece se foloseste un chit elastic, peste care se aplica o vopsea acrilica.

Cu ajutorul braurilor de perete se pot realiza si chenare decorative, care vor creea noi puncte de interes in dormitor sau living. Braurile decorative pot delimita peretii vopsiti in culori diferite sau peretii acoperiti cu modele si texturi diferite de tapet. Braurile pentru pereti interiori si exteriori pot sa coincida cu culoarea peretilor sau pot fi vopsite intr-o culoare diferita, pentru a creea un contrast frumos cu peretii, aducand astfel un plus de personalitate camerei.[kkstarratings]

Brâuri decorative de perete din polimer rigid, rezistente și flexibile, care vor completa perfect designul casei spațiului pe care îl decorezi. Vopsite în culori puternice sau mai terne, cu linii simple sau cu motive din stiluri arhitecturale diverse, brâurile decorative completează povestea casei tale. Brâuri decorative de perete din polimer rigid, rezistente și flexibile, care vor completa perfect designul casei spațiului pe care îl decorezi. Vopsite în culori puternice sau mai terne, cu linii simple sau cu motive din stiluri arhitecturale diverse, brâurile decorative completează povestea casei tale.