Tapet pvc antibacterian pentru cabinete si spitale

Tapet PVC antibacterian si flexibil si usor de montat pe pere, avand o buna stabilitate dimensionala. Tapetul din pvc este ideal pentru pereti si tavane in, cabinete medicale, spitale, sali de operatie, camere umede. Este tratat antibacterian si antifungic si ignifug. Tapetul pvc rezistenta la rupere si este disponibil intr-o gama larga de culori.

Montarea tapetului PVC se recomanda a fi facuta de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie mai complexa. De retinut este faptul ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru tapetul PVC. Tapetul pvc va conferi un plus de culoare spatiului dumneavoastra. Modelele se remarca prin impresia de umbrire 3d.

Tapetul din pvc este superlavabil. Astfel, se poate curata doar cu sapun lichid si o perie moale. Este rezistent la lumina soarelui si nu propaga focul.[kkstarratings]

Tapetul PVC antibacterian de perete de la Tarkett este o placare din PVC eterogena, antibacteriana din plastic realizata în foi. Stratul sau colorat superior este prevazut cu un strat protector PUR pentru usurinta de cuatare si costuri reduse de întretinere. Acest strat protejeaza impotriva bacteriilor. Este conceput in primul rând pentru a fi lipit pe peretii interiori, atat in spitale, cabinete medicale, bucatarii profesionale, bai, etc.