Parchet Barlinek Polonia - calitate la preturi corecte

Parchet Barlinek este fabricat de Grupul Barlinek Polonia - lider in productia de parchet stratificat dinn lume, cu o capacitate de productie de peste 11 milioane de mp anual. Cel mai important produs oferit este parchetul tiplu stratificat Barlinek - din specii de lemn nobil european si exotic. Parchetul este vandut In 60 de tari de pe 5 continente. Grupul, produce de asemenea parchet din lemn certificat pentru facilitatii sportive, plinte pentru pardoseli.

Compania Barlinek acorda o deosebita importanta ca tehnologiile folosite si produsele companiei sa fie ecologice si neutre pentru mediul inconjurator. Datorita modernizarii permanente a fabricii cat si a investitiilor in tehnologii moderne este una dintre cele mai curate intreprinderi din aceasta bransa din Polonia.

Produs din lemn, parchetul Barlinek este un produs natural si nobil. Pardoselile din lemn sunt mai sanatoase si mult mai rezistente decat parchetul laminat. Spre deosebire de parchetul laminat este o pardoseala calda la atingere, nu se electrizeaza, nu atrage praful si nici acarienii, datorită acestui fapt este o bună solutie pentru persoanele alergice. Reduce in mod perfect zgomotul, iar datorita absorbtiei umiditătii regleaza microclimatul din incapere. Parchetul Barlinek din lemn stratificat  da posibilitatea raschetării repetate si renovării acestuia.