Underlay mocheta - strat suport idela pentru sporirea confortului in camere cu mocheta

Underlay mocheta ce poate fi montat flotant cu ajutorul gripperelor sau prin lipire cu adeziv. Folosind underlay pentru mocheta creste izoleaza fonic si termic si creste confortul acolo unde este montat.

Stratul suport denumit underlay este ideal pentru uz rezidential, hoteluri, birouri, sali de evenimente,camine de batrani, precum si in toate zonele comerciale cu trafic intens. Durata de viata a stratului de underlay este aceeasi cu durata de viata a mochetei. Acesta protejeaza mocheta de uzura permanenta. tebuie mentionat si faptul ca underlay-ul aisgura o izolare termica si fonica excelenta. Anumite modele sunt compatibile pentru montaj pe sape incalzite.

Cand ai nevoie de un plus de confort in dormitor sau camere de hotel sau iti doresti un spatiu linistit (cu absorbanta fonica ridicata) solutia este folosirea unui underlay pentru mocheta. Underlay-ul este un substrat ce se instaleaza sub mocheta,  conferindu-i acesteia un confort ridicat si o excelenta izolatie fonica.

Hotelierii de patru si cinci stele aleg frecvent montajul mochetei cu underlay, obtinand in final o pardoseala, durabila si cu cel mai inalt grad de confort. Underlayul este solutia si pentru rezolvarea diferentelor de nivel intre pardoselile unui spatiu.[kkstarratings]

Underlay-ul pentru mocheta este fabricat din spuma poliuretanica. Acesta prezinta urmatoarele avantaje: creste gradul de confort au unei camere, are o durata de viata egala cu cea a mochetei, protejeaza mocheta de uzura permanenta, asigura izolare termica si fonica excelenta. Underlay-ul este permeabil si poate fi aplicat si pe lemn, se monteaza ca si strat suport pentru mocheta, practic reprezentand si o bariera termica intre sapa si mocheta, ajutand la cresterea confortului termic, este potrivit atat pentru hoteluri, cat si pentru restaurante, birouri sau resedinte rezidentiale. Grosimea stratului de Underlay poate varia intre 6 si 11 mm. Se poate opta pentru montare flotanta, cu grippere baghete cu tinte, in care se fixeaza mocheta montata pe Underlay sau prin dubla lipire. Underlay-ul de mocheta este reciclabil, este un produs ecologic.