Parchet triplu stratificat – Colectii de parchet stratificat Barlinek, Karelia Polarwood

Parchet stratificat din stejar, frasin natur si esente de lemn exotic la preturi ieftine, fabricate de producatori de parchet renumiti din Europa precum Barlinek, Karelia, Parador sau Polarwood. Asiguram montaj pentru parchetul stratificat prin lipire si flotant, in toata tara. Apeleaza la un profesionist in pardoseli, pentru un parchet de calitate, montat corect!

Colectiile de parchet stratificat pentru pardoseli comercializate de Tdf.ro satisfac cele mai capricioase gusturi si stiluri de design interior. Invitam pasionatii de parchet triplu stratificat de 14 mm sa experimenteze confortul celor peste 200 de modele si esente de lemn. Alege cel mai bun parchet triplustratificat stejar lacuit, periat, antichizat, lucios, baituit, mat ori uleiat; tip dusumea, 3 strip, 4 strip sau cu 6 lamele pe placa.

Parchetul triplustratificat in fata parchetului masiv sau a modelelor de parchet laminat, are avantajul unui montaj usor. Cele mai multe modele fabricandu-se cu sistemul dublu clic. Gama noastra variata de pardoseli din lemn cuprinde si tipul de parchet stratificat din stejar rustic sau natur, solutii ieftine, rezistente, stabile dimensional si deosebit de estetice, potrivite oricarui dormitor, living sau bucatarie. Modelele de parchet din lemn stratificat propuse de noi sunt solutii ecologice, deoarece parchetul stratificat se poate monta fara adeziv, prin sistemul clic, care presupune usurinta, precizie si rapiditate la instalare. Pe langa aceste pardoseli din lemn sau parchet dusumea, comercializam si accesorii parchet precum plinte decorative, adezivi, sau masticuri. Practic, aveti tot ceea ce va este necesar ca amenajarile interioare sa fie finalizate asa cum va doriti.[kkstarratings] Parchetul triplu stratificat are o stabilitate dimensionala superioara parchetului dublu stratificat. Acest aspect este conferit de existenta celui de al treilea strat de lemn, cunoscut ca si strat de contrabalans. Stabilitatea dimensionala a parchetului triplu stratificat reprezinta un criteriu foarte important, deoarece achizitionarea unei pardoseli din lemn reprezinta o investitie importanta, pe termen lung cand vine vorba de amenajarea incaperilor dintr-o locuinta, fie dormitor sau living. Avantajele parchetului triplu stratificat: are stabilitate dimensionala, ofera o buna izolare termica, are rezistenta in timp la uzura, permite instalarea pe sisteme de incalzire prin pardoseala. Transferul termic al parchetului stratificat depinde de grosimea parchetului. Parchetul triplustratificat este usor de montat datorita sistemul de instalare cu click, atat in sitem flotant cat si cu lipire direct pe sapa. Parchet triplustratificat -are rezistenta sporita la schimbarile de temperatura, reducerea riscului de umflare, eleganta ambientala, durabilitatea. Parchetul triplustratificat are stabilitate dimensionala superioara parchetului dublu stratificat. Aceasta stabilitate este data de cel de-al treilea strat, numit si strat de contrabalans. Pentru o casa moderna care sa iti asigure confort, alegerea parchetului potrivit, inseamna calitate si rezistenta in timp.