NU RATA PROMOTIA TOAMNEI DE LA BARLINEK!

Parchet lemn stratificat Hazelnut Grande Barlinek

-20%

159,18 Ron
Parchet Lemn Stratificat Hazelnut Grande S Barlinek PROMO
Parchet Triplustratificat Frasin Ulei Hazelnut Grande S Barlinek Promo

PRET DISCOUNT: 159,18 RON/MP TVA INCLUS

PRET VECHI: 198,98 RON
PROMOTIE VALABILA PANA PE 31 DECEMBRIE 2017 IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!

 Tipul produsului   Parchet Barlinek
 Linia  Tastes of Life
Numarul de catalog BC1-JES1-OX4-WAZ-K14180-U
Specie Frasin
Stratul de la suprafata Ulei OXI
Numarul de lamele 1
Parchet bizotat
Da
Periere Da
Dimensiuni 180 mm - 14 mm - 1100 mm
Numar de m² in pachet 1,37 m²
Numar de m² pe palet 54,80 m²
Garantie 25 de ani

PRETURILE SUNT VALABILE CU TRANSPORT GRATUIT INTR-O SINGURA LOCATIE PENTRU CANTITATEA MINIMA DE 1 PALET/ 54,80 m².

parchet lemn stratificat golden spike grande S

-20%

149,51 Ron
Parchet Lemn Stratificat Golden Spike Grande S Barlinek PROMO
Parchet Triplustratificat Stejar Golden Spike Grande S Barlinek Promo

Parchet-triplustratificat-stejar-full-plank-Golden-Spike-Grande

PRET DISCOUNT: 149,51 RON/MP TVA INCLUS

PRET VECHI: 186.86 RON

PROMOTIE VALABILA PANA PE 31 DECEMBRIE 2017 IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!

Tipul produsului   Parchet Barlinek
Linia  Promo
Numarul de catalog BK1-DBE1-L05-GOF-K14180
Specie Stejar
Stratul de la suprafata Lac Mat
Numarul de lamele 1
Parchet bizotat
Da
Periere Da
Dimensiuni 180 mm - 14 mm - 1100 mm
Numar de m² in pachet 1,37 m²
Numar de m² pe palet 54,80 m²
Garantie 20 de ani

PRETURILE SUNT VALABILE CU TRANSPORT GRATUIT INTR-O SINGURA LOCATIE PENTRU CANTITATEA MINIMA DE 1 PALET/ 54,80 m².

Parchet lemn stratificat azure window grande barlinek

-25%

186,89 Ron
Parchet Lemn Stratificat Azure Window Grande S Barlinek PROMO
Parchet Triplustratificat Stejar Azure Window Grande S Barlinek Promo

Parchet lemn stratificat azure window grande barlinek promo

PRET DISCOUNT: 186,89 RON/MP TVA INCLUS

PRET VECHI: 249,19 RON

PROMOTIE VALABILA PANA PE 31 DECEMBRIE 2017 IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!

 Tipul produsului   Parchet triplustratificat
 Linia  Pure Line
 Numarul de catalog BC1-DBE1-L05-XXF-K14180-F
 Specie Stejar
 Stratul de la suprafata Lac Mat
 Numarul de lamele  1
 Parchet periat Nu
 Bizot Da
 Dimensiuni 180 mm - 14 mm - 1100 mm
 Numar de m² in pachet 1,37 m2
 Numar de m² in palet 54,80 m2
 Garantie 20 de ani

PRETURILE SUNT VALABILE CU TRANSPORT GRATUIT INTR-O SINGURA LOCATIE PENTRU CANTITATEA MINIMA DE 1 PALET/ 54,80 m².

Parchet-Triplu-Stratificat-Stejar-Calvados-Grande-14mm-Barlinek-Promo

-25%

180,96 Ron
Parchet Lemn Stratificat Calvados Grande S Barlinek PROMO
Parchet Triplustratificat Stejar Calvados Grande S Barlinek Promo

Parchet-triplustratificat-Stejar-Calvados-Grande-Barlinek

PRET DISCOUNT: 180,96 RON/MP TVA INCLUS

PRET VECHI: 241,29 RON

 Tipul produsului   Parchet Barlinek
Linia  Pure Line
Numarul de catalog BC1-DBE1-OX4-XXZ-K14180-I
Specie Stejar
Stratul de la suprafata Ulei OXI
Numarul de lamele 1
Parchet bizotat
Da
Periere Da
Dimensiuni 180 mm - 14 mm - 1100 mm
Numar de m² in pachet 1,37 m²
Numar de m² pe palet 54,80 m²
Garantie 20 de ani

PROMOTIE VALABILA PANA PE 31 DECEMBRIE 2017 IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!PRETURILE SUNT VALABILE CU TRANSPORT GRATUIT INTR-O SINGURA LOCATIE PENTRU CANTITATEA MINIMA DE 1 PALET/ 54,80 m².

Reamenajezi casa? Doresti o oferta personalizata de parchet stratificat? 0729 850 361

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT

Parchet din lemn stratificat ideal pentru incalzirea in pardoseala

Colectiile noastre de parchet triplu stratificat 14 mm va aduc in casa atat naturaletea lemnului adevarat, cat si o senzatie placuta de confort si durabilitate, pe care puteti conta. Toate acestea la un raport calitate/pret foarte bun si cu o garanţie de sistem de pana la 25 de ani. Oferta este compusa din peste 500 de modele, cu diverse structuri de suprafata, atat lacuite cat si uleiate, si placi de grosimi si dimensiuni diferite.

Parchet Triplu Stratificat
5 (99.56%) 45 votes

COLECTIA TASTE OF LIFE BARLINEK

Descoperiti colectia exceptionala de parchet Taste of Life Barlinek. Apreciati frumusetea naturala a lemnului. Savurati noile modele de stejar si frasin, foarte senzuale. Suprafata parchetului Taste of Life este alcatuita dintr-o singura bucata, ce dezvaluie pe deplin caracterul speciei de lemn alese. Distins si elegant, parchetul premium din acesta colectie confera casei dumneavoastra o frumusete aparte. Parchet stratificat in 3 straturi, top layer de stejar sau frasin, cu strat suport alcauit din doua layere de pin nordic, incrucisate, pentru a spori rezistenta mecanica.

COLECTIA SENSES BARLINEK

Prin colectia de parchet triplustratificat Senses, de la Barlinek, luxul si inalta calitate ajung in casa dumneavoastra. Senses este un parchet de lux triplustratificat ce se regaseste in proiecte importante de amenajare din hotelurile de lux din Europa! Design-uri fiabile ale colectiei aduc frumusetea si farmecul in inima caminului dumneavostra. Colectia de parchet Senses contine cele mai calitative elemente din lemn care pot fi gasite in natură, iar Barlinek a avut grija ca ele sa fie transformate intr-un produs calitativ si durabil.

COLECTIA PURE LINE BARLINEK

Modelele de parchet stratificat grosime 14 mm din colectia Pure Line Barlinek vor da o valoare deosebita incaperilor dumneavoastra. Avand insusiri estetice si practice apreciate acest tip de parchet este compus din trei straturi de lemn lipite intre ele. Directia fibrelor lemnului este perpendiculara una pe cealalta, ceea ce ii confera o stabilitate dimensionala foarte ridicata. De aceea, parchetul stratificat este potrivit pentru montaj pe suprafete cu incalzire in pardoseala. Transferul termic in cazul montajului prin lipire este de 2,5 ori mai bun decat in cazul parchetului instalat flotant.

COLECTIA LIFE LINE BARLINEK

Parchetul din lemn natural triplu stratificat Life Line, de la producatorul polonez Barlinek se regaseste intr-o gama larga de culori, specii, desene si modele. Totul este o chestiune de gust, de aceea este atat de important sa alegeti cu grija. Placile stratificate pot fi instalate fie flotant, fie prin lipire cu adeziv pe sapa. In cazul montajului flotant, se recomanda aplicarea unui sigilant de-a lungul laturilor cu sistem de imbinare. In cazul montajului lipit, se recomanda utilizarea unui adeziv monocomponent poliuretanic sau silanic, ce nu depreciaza finisajul la contactul cu placile.

COLECTIA DECOR LINE BARLINEK

Parchet cu 3 straturi stratificate pentru cunoscatorii trendurilor. Barlinek a creat colectia de parchet Decor Line pentru interioare cu care va puteti lauda si celor mai pretentiosi prieteni. Parchetul triplustratificat cu un design avangardist si neconventional este obtinut datorita unor tehnici avansate de prelucrare si de colorare a lemnului. Sinteza dintre traditie si inovatie, parchetul nostru natural ofera o gama larga de marimi, tipuri, nuante, culori si finisaje, facandu-l unic si personalizat. Placile nu se vor lipi la imbinari deoarece acest lucru impiedica dilatarea naturala a lemnului.

COLECTIA MIDNIGHT KARELIA

Modele de parchet triplustratificat Karelia Midnight Collection cuprind o gama de finisaje coloristice inchise, inclusiv modelele de parchet termotratate. Tratamentul termic confera lemnului o tenta exotica, modificand culorile deschise ale parchetului triplustratificat in nuante calde de cognac si aramiu. Parchetul Karelia se deosebeste de cel provenit de la alti producatori prin gradul de selectie aplicat lemnului, prin frumusete si uniformitate. Nuante de parchet gri, maro sau wenge pot fi regasite in aceasta colectie. O colectie luxoasa si extrem de eleganta la un pret rezonabil.

COLECTIA EARTH KARELIA

Modelele de parchet cu placi stratificate nuc si merbau din aceasta colectie au o duritate buna si oxidare redusa la lumina, de aceea reprezinta o investitie ideala pe termen lung. Fibrele dense ale acestor modele fac din ele o alegere pretioasa aducand personalitate si stil atat livingurilor, holurilor sau dormitoarelor unde este montat. Modelele de parchet Earth Karelia sunt o alegere de impact, care vorbesc de la sine prin calitatea si aspectul lor estetic. Un parchet ieftin, modern si elegant, ce face fata cu brio oricarei cerinte de pe piata.

COLECTIA LIGHT KARELIA

Colectie de parchet deschis la culoare se remarca prin diversitatea de finisaje etalata ce ramane fara rivalitate. Noua colectie Light de la Karelia lanseaza inca o data in piata o noua tendinta atunci cand toata lumea se intreba ce se mai poate intampla. Variantele de dusumea cu bizot complementare acestora vin sa intregeasca gama de finisaje din colectie. Culorile deschise: albul patinat, griul cald al celorlalte decoruri completeaza diversitatea de finisaje deschise pe care vi le pune la dispozitie parchetul din lemn triplu stratificat Karelia.

COLECTIA LIBRA KARELIA

Modele de parchet lemn natural triplu stratificat in culoarea lemnului. Clasic sau exotic, modern, lemnul asa cum il gasesti in mediul sau natural il poti avea in casa ta. Pentru multi, fibra lemnului " spune " mai mult decat orice finisaj. In acesta colectie regasiti parchet din lemn in culoare naturala triplu stratificat disponibil in finisaje natural de stejar. Stratul de mijloc al placii este realizat din molid nordic, care nu putrezeste si este rezistent daunătorilor din lemn. Suprafata este acoperita cu 5 straturi de lac german rezistent la uzura, si ultraviolete.

COLECTIA IMPRESSIO KARELIA

Colectia de parchet modern triplustratificat Impressio Karelia a primit distinctia Red dot Design Award. Premiul confirma faptul ca produsele au reprezentat cea mai reusita gama de pardoseli din lemn la momentul respectiv. Intreaga gama de parchet modern Karelia confera o nota de personalitate distincta spatiului in care este instalat. O colectie de parchet tip dusumea de stejar cu finisaje moderne baituite in negru, cu diverse variante de finisaj cu ulei colorat alb, argintiu sau auriu. Extravaganta si un plus de stil in casa ta la un raport calitate/pret excelent.

COLECTIA POLARWOOD KARELIA

Colectia de parchet Polarwood triplu stratificat de la producatorul finlandez Karelia aduce cel mai bun lemn polar din Finlanda chiar pe podeaua ta. Modelele prezente in acesta colectie sunt realizate din stejar, frasin si mesteacan, copacii cei mai de pret si iubiti de finlandezi. Grosimea placilor este de 14mm, fiind un parchet cu o clasa de trafic foarte mare si pretabil pentru aproape orice locatie de interior. Dupa ce alegi modelul care te defineste echipa noastra se va ocupa de restul! Se poate monta prin lipire sau flotant.

COLECTIA URBAN SOUL KARELIA

Colectia de parchet triplustratificat Uran Soul de la Karelia este o colectie inspirata din agitatatia si continua transformare a orasului. Desenele si nuantele alese de designeri sunt preluate din paleta de culori ale cladirilor si caselor din Finlanda. Modelele de parchet stratificate ofera un aer moden si aduc un plus de eleganta oricarei incaperi prin finisajul lacuit si uleiat. Pentru cei cu incalzire in pardoseala, parchetul stratificat Karelia este probabil cea mai buna alegere, acesta semonteaza obligatoriu lipit cu adeziv monocomponent silanic.

COLECTIA TIME KARELIA

Karelia Floors in Colectia Time de parchet ieftin triplu stratificat a imbinat modernismul cu traditia. Puteti realiza un contrast de invidiat in livingul sau dormitorul dumneavostra modern cu o podea de "epoca" olandeza din lemn periat de stejar. Artistii finlandezi au folosit culori elegante, gri si maro, care combinate cu ultimele tehnologii din industrie au dat nastere la 6 modele de parchet ieftin stratificat de cea mai buna calitate si emotionant de frumoase. Toate aceste modele triplustratificate de stejar aduc caldura si frumusetea lemnului in caminul tau.

COLECTIA SPICE KARELIA

Colectia de parchet stratificat Spice aduce aromele si contimentele din bucatarie chiar pe podeaua ta. Piper negru, scortisoara sau curry, sunt cateva modele reprezentative, botezate dupa impactul vizual pe care il lasa. Prin diverse tratamente de suprafata designerii finlandezi au reusit sa scoata in evidente nuante si tonuri extraordinare de podea de stejar. Indiferent ce model vei alege cu siguranta iti va condimenta viata! Alege o pardoseala naturala rezistenta, cu o senzatie placuta de confort la atingere.

COLECTIA IDYLLIC SPIRIT KARELIA

Colectia de parchet colorat triplustratificat Idyllic Spirtit Collection este o colectie de parchet stratificat de trafic intens, 3 streep, dedicata camerei copiilor, gradinitelor si spatiilor de joaca. Culorile curcubeului ajung pe podeaua ta. Imaginatia designerilor finlandezi a depasit orice bariera a creativitatii. O pardoseala vesela si rezistenta este solutia ideala pentru zambetul de nepretuit al copilului tau. Colectia cuprinde 4 modele de parchet: parchet verde, albastru, roz si portocaliu piersica. Foarte usor de intretinut, aceste modele de stejar ridica standardul oricarei incaperi.

COLECTIA DAWN KARELIA

Acesta frumoasa colectie de parchet stratificat din stejar este inspirata de razele soarelui care-si fac timit aparitia peste orizont. Modele de parchet triplustratificat stejar din acesta colectie sunt recomandate tuturor incaperilor cu trafic intens datorita grosimii placilor de 14 mm. Colectia de parchet stejar, stratificat in 3 straturi, vine cu o varietate de finisaje. Astfel puteti alege un parchet cu aspect periat, lacuit sau uleiat. Alege modelul care-ti va face dimineata mai luminoasa si ziua mai frumoasa. Casa ta va fi multumita de noua ta podea naturala din lemn.

Importam parchet triplu stratificat de la cei mai renumiti producatori de podele din lemn, Barlinek si Karelia. Oferim consultanta tehnica de specialitate si montaj parchet oriunde in tara. Alege unul din modelele noastre de parchet stratificat, din lemn natural de stejar, fag, frasin sau alte esente dure, iar podeaua ta iti va multumi pentru alegerea facuta. Recomandam intretinerea si curatarea parchetului stratificat cu produse premium din gama Bona, ce prelunges durata de viata a pardoselilor din lemn natural.

Vezi ce este parchetul stratificat! Afla cum sunt dispuse straturile de lemn in structura stratificata si de ce! Vezi care sunt avantajele montarii prin lipire si ce materiale trebuie sa folosim pentru a evita umflarea parchetului. Pentru toate aceste informatii click aici. Aceasta pardoseala naturala este formata din 2, 3 sau mai multe straturi de lemn, dispuse incrucisat pentru a spori rezistenta. Exista multiple variante de parchet triplustratificat 14mm: lacuit, periat, uleiat si baituit. Stabilitatea dimensionala crescuta este principalul avantaj al acestei pardoseli naturale. Desi nu este fabricat din lemn masiv ( decat top layer-ul), acest parchet impune eleganta prin aspectul de lemn natural. Pentru o ambianta placuta in living si dormitor puteti arunca un ochi si peste cele mai noi modele de tapet perete sau perdele si draperii. Suntem convinsi ca aceste colectii va vor ajuta in realizarea unui decor unic.

LIVRAM IN TOATA TARA

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei.

TOP  

Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe informații

Setările cookie-urilor de pe acest site sunt setate să permită "permiterea modulelor cookie" pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă. Dacă continuați să utilizați acest site fără a modifica setările cookie-urilor sau dați clic pe "Acceptați" mai jos, atunci sunteți de acord cu acest lucru.

Închide