Colectii te tapet lavabil pentru dormitor, living, sali de evenimente, restaurant sau hotel

Colectii de tapet dormitor, living restaurant, camere de hotel, lavabil, cu care veti realiza un ambient fermecator si special! Alegeti modele de tapet pentru decorarea peretilor si veti obtine un spatiu de odihna asa cum va doriti: modern, clasic, minimalist sau romantic. Tdf.ro comercializeaza modele pentru orice tip de incapere.

Culorile variate si modelele de tapet florale, geometrice, in dungi sau pot face din dormitor o oaza de liniste si calm. Tapetele clasice in nuante deschise aduc un plus de eleganta. Majoritatea colectiilor de tapet sunt lavabile si superlavabile.

Daca preferati un tapet lavabil deosebit si doriti ca aspectele functionale sa primeze va recomandam tapetul din lavabil din vinil. Acesta este rezistent, lavabil, nu dezvolta mucegai si ciuperci. Durata de viata a tapetului lavabil din vinil este de pana la 20 de ani, astfel ca va veti amortiza repede investitia. In locuinte tapetul poate fi folosit in orice camera: pentru bucatarie, baie si hol iti recomandam sa alegi un tapet superlavabil, care este mai rezistent la umezeala sau frecare. Pentru dormitor si living este potrivit atat un tapet superlavabil, cat si unul lavabil.


Tapet dormitor living restaurante hotel

Tapet abstact roz pal Aurum 57301 Limonta

Tapet dormitor living restaurante hotel

Tapet abstract alb Aurum 57306 Limonta

Tapet dormitor living restaurante hotel

Tapet alb uni Villa Reale 38421 Limonta


[kkstarratings]Tapetul este cea mai la usoara solutie pentru a redefini decorul unui dormitor, living camera de hotel, cafenea sau restaurant. Exista modele si tipuri de tapet pentru toate bugetele si toate tipurile de locatii. Tapetul se monteaza usor si rapid, iar schimbarea este vizibila intr-un timp scurt. In functie de tipul de curatare a tapetului, acesta poate fi semilavabil, lavabil sau superlavabil. Tapetul lavabil poate fi curatat cu o carpa moale si apa curata. Daca pata este persistenta se poate adauga in apa putin detergent care nu contine solutii chimice agresive. Petele de grasime sau alte substante se pot curata prin tamponare, avand grija sa nu deteriorati tapetul. Tapetul lavabil este fabricat din celuloza si vinil si este potrivit pentru spatiile cu trafic mediu, cum sunt locuintele, dar si spatiile Horeca. Tapetul superlavabil este cel mai rezistent tip de tapet, este realizat din vinil greu sau spuma vinilica. Tapetul superlavabil poate fi curatat cu o carpa sau o perie moale si apa curata sau apa cu putin detergent lichid. Acesta este cel mai potrivit tip tapet pentru spatiile gen hotel, cafenea, sali de evenimente, dar si pentru cele rezidentiale. Tapetul superlavabil este rezistent la frecare si se pastreaza bine pentru mult timp. Acesta este rezistent si la apa si pete, datorita acoperirii acestuia cu un strat protector transparent. Tapetele ce nu se pot spala necesita o grija speciala la montaj, pentru a nu se pata cu adezivi speciali de lipire.