Mozaic din sticla pentru piscine si bazine de inot

Mozaic piscine si bazine de inot, comercializate de tdf.ro, sunt produse de o caliate superioara, special create pentru amenajarea bazinelor de inot, piscinelor, spa-urilor si a cazilor de hidromasaj. Dispunem de o gama variata de mozaic pentru piscine. Portofoliul nostru cuprinde modele cu cele mai folosite texturi si culori, cum ar fi mozaicul albastru si cel verde. Designerii au extins paleta de culori, cu modele gri, negre si mov, dar si cu modele multicolore.

Acest mozaic este antiderapant, rezistent la soc termic, adica la procesul inghet – dezghet, si la atacul chimicalelor. Este creat special pentru zonele expuse la contact direct cu apa, nu absoarbe si nu retine apa. Pentru placarea unei piscine, pe langa mozaicul special conceput, aveti nevoie de un adeziv si chit hidroizolant. Pentru sfaturi profesionale despre amenjarea piscinelor, va rugam ne contactati.

In aceasta categorie gasiti mozaic de sticla, vitroceramic care are o gama larga de aplicabilitate: piscine, spauri publice sau private, bucatarii, bai, saune cu aburi, etc. Acestea sunt utilizate atat la exterior cat si la interior datorita rezistentei inalte la inghet.