Ancadramente ferestre si profile decorative fatada

Ancadramente ferestre si profile de fatada decorative – sunt elemente de decor care va ajuta sa va decorati casa la exterior. In functie de stil, sau marimea ferestrelor puteti alege dintr-o gama variata de profile din polistiren pentru fatada. Va putem pune la dispozitie si ancadramente speciale, realizate pe comanda in functie de necesitatile casei pe care doriti sa o decorati.

Aceste decoratiuni pentru fatade sunt potrivite pentru toate tipurile de case: cladiri vechi, vile si blocuri moderne, dand stil si eleganta. Ancadramentele de ferestre au un puternic impact vizual ce accentueaza stilul si dau forma fatadelor. Au o greutate scazuta si sunt special tratate impotriva apei, a actiunii razelor solare sau a altor intemperii.

Ancadramentele de ferestre si usi din polistiren sunt foarte usoare, sunt acoperite la exterior cu rasina acrilica si praf de marmura care permite aplicarea cu succes a vopselelor pentru fatada. Pe langa faptul că lasa arhitectilor si designerilor o mare libertate in conceperea si designul fatadei, profilele sunt usor de montat, adaugand un plus de izolare a imobilului.