Colectii de gresie tip parchet care imita lemnul pentru living, hol, sau bucatarie

Gresie tip parchet imitatie lemn, o alternativa practica si de lunga durata pentru montajul in living-uri cu incalzire in pardoseala in comparatie cu parchetul din lemn masiv. Gresia tip parchet reda cu fidelitate lemnul natural, are rezistenta mare substantele care pateaza si se curata foarte usor.
Dupa cum bine se stie ceramica, in special gresia portelanata, este un foarte bun conductor termic cu o inertie termica ridicata, astfel incat cheltuielile de incalzire/racire al spatiului dumneavoastra vor fi diminuate considerabil.

Pe langa acest aspect gresia tip parchet ce imita lemnul mai are anumite avantaje: are un aspect elegant, se itretine foarte usor, etc. Modelele de gresie tip parchet au rezistenta adecvata zonelor cu trafic intens si se integreaza armonios in aspectul general al unui living dar chiar si in bucatarii sau holuri.

Iti doresti sa faci o schimbare in casa ta si te-ai gandit sa schimbi pardoseala? Poti alege gresia de tip parchet, care este usor de intretinut, are un aspect placut si este ideala pentru locuintele cu mult trafic. Insa, pe langa multele calitati, gresia de acest tip are si cateva dezavantaje de care ar trebui sa tii cont atunci cand vrei sa o achizitionezi. Daca vrei sa combini frumusetea parchetului cu utilitatea gresiei poti alege pentru locuinta ta gresia de tip parchet.[kkstarratings]

Gresia de tip parchet are un aspect elegant si este usor de intretinut si de curatat. Datorita aspectului de lemn, gresia tip parchet are un aspect placut si se imbina frumos cu mobilierul clasic. Pe holuri in special, unde traficul este intens, este extrem de utila. In magazinul nostru se gasesc mai multe modele de gresie de tip parchet, in diferite culori si texturi. In acest fel, gresia de tip parchet este usor de combinat cu mobila si covoarele din locuinta creand ambianta pe care o doresti. Textura lemnoasa a acesteia ofera un aspect placut si se imbina armonios cu piesele de mobilier clasic. Trebuie insa aleasa o gresie de calitate, bine finisata, astfel incat acest truc sa nu se transforme intr-un kitch. Gresia de tip parchet poate fi folosita si in sufragerii si dormitoare, deoarece este usor de curatat si are un aspect placut, in special daca este aleasa in tonuri calde. O astfel de gresie poate inlocui parchetul, pentru o mai usoara intretinere pastrand totusi aspectul frumos, cald pe care ti l-ar oferi parchetul. Oferta foarte variata iti permite sa alegi culori diferite si texturi deosebit de interesante.