Modele de marmura pentru amenajari de baie si bucatarie, lastre si placi

Comercializam marmura in placi sau lastre pentru baie, bucatarie, pardoseli si trepte sau glafuri. Modele ce ofera o nota de seriozitate si eleganta oricarei camere, fie că este vorba despre locuinta, sau spatii publice. Realizam proiecte exact in maniera in care ne sunt prezentate de clienți. Aducem proiectelor dumneavoastră un plus de valoare si rafinament cu modele de marmura special importate din țări precum Grecia, India, Turcia, Brazilia, Egipt, China, etc. Avantajele produselor noastre: calitatea lustruirii canturilor, realizarea cu atentie a blaturilor si glafurilor, diversitetea de modele si culori a materialelor.

Depozitul nostru va ofera o gama variata de marmura, autohtona si din import, dintre care amintim: marmura verde, roz Diana, Mugla, Maron Emperador, Verde Guatemala, sau Verde India.

Marmura este folosita cu succes la orice tip de placare: interior sau exterior, orizontal sau vertical, precum si la realizarea obiectelor decorative: blaturi, mic mobilier, fete de seminee si altele. Este utilizata de regula in zone de trafic usor sau mediu, nu in zone de trafic intens.