Cornise de tavan pentru decorare la interior si exterior

Modelele de cornise tavan si pereti decorative din poliuretan si duropolimer sau cornisele di polistiren pentru exterior, vin ca si obiect de decorare din arhitectura antica greceasca. Cornisele de interior ornamentale sunt facute din poliuretan, material superior din punct de vedere calitativ si imposibil de distins de mulurile din ipsos. Poliuretanul inseamna rezistenta si felxibilitate mai mare la montare.

Cornisele de tavan din poliuretan pot fi vopsite cu vopsea lavabila, dar si cu vopsea acrilica. Cornisele de exterior sunt fabricate din polistiren de inalta calitate, acoperit cu o rasina speciala, flexibila si rezistenta la inghet. Si acestea pot fi vopsite.

Cornisele reprezinta un element important pentru decorul interior. In general, cornisele de tavan sunt montate pe orizontala, sub plafon. Aceste elemente decorative din poliuretan sau duropolimer asigura estetica si valoarea unei camere. In general, cornisele sunt folosite pentru a crea un design interior potrivit locuintei tale.[kkstarratings]

Cornisele pot fi confectionate din diverse materiale, insa printre cele mai utilizate cornise sunt cele din polistiren extrudat, poliuretan sau duropolimer. Cornisele de interior sunt montate pe pereti si ajuta la infrumusetarea camerei. De asemenea, pot da impresia ca o camera este mai mare, prin atragerea privirii in sus. Pe langa scopul decorativ al corniselor, acestea sunt uneori folosite pentru utilitatea lor. Uneori, pot fi folosite cornise pentru a ascunde privirilor crapaturile aparute de-a lungul imbinarii dintre pereti si tavan. Cornisele sunt ideale pentru a obtine un aspect fabulos al locuintei tale. Inainte de a lua cornisele si a le instala, asigura-te ca stii exact ce model iti doresti si ce asteptari ai de la rezultatul final. Daca nu ai o idee proprie, poti oricand sa cauti idei sau chiar sa discuti cu furnizorii de cornise, pentru a te ajuta.