Colectii de perdele si draperii pentru dormitor, living sau camere de hotel

Perdele si draperii dormitor sau living spectaculoase, din catifea sau bumbac, cu imprimeu moderne. Materialele pentru perdele draperii sau tapiterii comercializate de noi sunt rezistente la uzura, nu se decoloreaza si sunt rezistente la raze UV.

Materialele textile din categoria perdele si draperii, pot fi folosite la tapitarea canapelelor si a scaunelor sau, completandu-le, puteti croi fete de perne decorative asezate pe canapeaua din living. Avand in vedere ca ferestrele fiecarei case sunt diferite, puteti comanda online exact cantitatea de material de care aveti nevoie. La cerere, oferim si serviciul de croitorie.

Perdele draperii living dormitor, moderne, stil clasic, din voal, organza sau fir de matase. Perdele si draperii moderne pentru dormitoare, camere de zi cu motive florare sau uni.

Pentru hotel, birou sau restaurant alegeti o draperii moderne sau clasice. Va recomandam modele de draperii cu flori, pastelate sau viu colorate. Izolatoare fonic si termic. Aceste materiale textile pot fi folosite si pentru a ascunde o parte a încaperii sau ca minunat fundal pentru o tablie de pat. Facand uz de imaginatie, puteti creiona nenumarate decoruri. Fie ca le folosiţi în living, in dormitor sau la ferestrele bucatariei, la TDF gasiti mereu modele de perdele si draperii care sa va incante mereu.