Pardoseala deck wpc pentru terase exterioare si piscine cu aspect modern

Deck terase exterioare din wpc compozit comercializat de firma noastra este fabricat din materii prietenoase cu mediul inconjurator si reprezinta o investitie inteleapta in domeniul amenajarii terasei, gardului sau a piscinei tale. Fiecare placa de deck wpc pentru terasa este lipsita de noduri, are dimensiuni fixe iar culoarea este uniforma.

Alegand o pardoseala de exterior din deck wpc compozit, va veti bucura de aspectul, mirosul si atingerea lemnului dar in acelasi timp, veti elimina problemele asociate cu lemnul de exterior. Pardoseala din deck wpc nu are nevoie de intretinere speciala, se curata usor si este rezistenta la razele UV, ( nu se decoloreaza in timp).

Profilele din deck wpc prezinta o stabilitate dimensionala mai buna in conditiile variatiilor de umiditate si temperatura. Lipsa intretinerii cu uleiuri bianuale face din Deck-ul wpc un concurent redutabil pentru podelele exterioare din lemn natural.Sistemul inovativ tip deck WPC pentru terase denumit RELAZZO este produs din RAU-WOOD, un compozit Wood-Polymer valoros. Ele îmbină avantajele esenţelor de lemn indigen provenite din silvicultura regenerată cu polimeri de înaltă tehnologie. Cea mai bună calitate, stabilitate durabilă a formei, rezistenţă la intemperii, îngrijire facilă şi durabilitate precum şi lipsa aşchiilor sunt numai câteva din proprietăţile de excepţie ale materialului. Cu numeroase tonuri de culoare, două structuri ale suprafeţelor, trei tipuri de profil şi două lăţimi precum şi haptica vizibilă şi palpabilă a lemnului - posibilităţile de configurare ale teraselor sunt nelimitate.