Solbancuri din poliuretan sau polistiren pentru ferestre

Solbancuri sau profile architecturale pentru ferestre montate la exterior si care se afla in partea inferioara a ferestrei, sub pervaz.

Solbancurile din poliuretan de inalta densitate sau din polistiren expandat acoperit cu rasina elastica de la Tdf.ro sunt rezistente la inghet, au un aspect elegant si sunt usor de montat. Solbancurile au rol decorativ si functional, protejand fatadele cladirilor de scurgerea apei de ploaie. Acestea se incadreaza perfect la marginea inferioara a ferestrelor. Pe langa utilitatea acestora, trebuie sa retinem ca, solbancurile ofera personalitate si stil casei dumneavoastra.

Datorita materialelor din care sunt realizate, toate tipurile de solbancuri au o greutate redusa. Acest lucru conduce la un montaj mai rapid si o manipulare mult mai usoara, de asemenea masa cladirii pe care urmeaza sa fie aplicate fiind foarte putin modificata. Sunt grunduite in doua straturi, cu o rasina minerala, care protejeaza impotriva razelor UV si a intemperiilor intalnite pe teritoriul Romaniei. Aceste elemente arhitecturale fi pot fi zugravite sau vopsite cu orice culoare, utilizand vopsele pe baza de apa. De asemenea, se intretin usor prin stergere de praf cu o carpa.