Covor pvc si linoleum antibacterian de trafic intens pentru spatii medicale si publice

Covor pvc – linoleum antibacterian de trafic intens utilizat in incaperi cu trafic mare precum : spitale, cabinete medicale, scoli, sali de sport, gradinite, etc. Avantajele montajului covorului pvc si al linoleumului sunt costul redus de cumparare, costul redus de intretinere, proprietati antibacteriene. Materiile prime de inalta calitate si tratamentele inovative ale suprafetelor de covor pvc si linoleum asigura o performanta de durata, o un montaj si o intretinere usoara cu costuri foarte bune.

Pardoselile din pvc sunt ideale pentru spatii comerciale cum ar fi institutii medicale, educative, comerciale si industriale, covorul PVC antibacterian are o mare varietate de modele, rezistenta remarcabila cu cel mai bun raport pret-calitate de pe piata. In functie de destinatie, puteti alege: linoleum antibacterian, antiderapant, medical, ignifug (nu degaja fum toxic si nu arde cu flacara deschisa), antistatic, conductiv, acustic ori fonoabsorbant.


Reducere!

Covor pvc trafic intens antibacterian

Covor pvc alb Prisma Stella 6 Tarkett

Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!

[kkstarratings]

Pardoselile din interiorul spitalelor, clinicilor, cabinetelor medicale si ale altor institutii sanitare trebuie sa indeplineasca cateva conditii esentiale: sa nu aiba rosturi, sa fie sigure la mers, usor de curatat si de igienizat, sa fie tratate antibacterian. De aceea, se recomanda covorul PVC antibacterian si antimicrobian, cu rezistenta mare la trafic intens si la abraziune. Covoarele PVC sunt produse foarte flexibile si stabile, beneficiind de o montare rapida si usoara. Pe langa aceste calitati, covorul pvc sau linoleumul destinat spatiilor medicale, este foarte modern, greu inflamabil, si reprezinta alternativa ideala la pardoselile clasice. Un linoleum medical de calitate este elastic, astfel incat, prin aplicarea anumitor tehnici de montaj in scafa, se elimina unghiurile drepte de la colturi si rosturile, locuri greu de curatat unde se aduna bacteriile si mizeria. Covoarele PVC sunt non-absorbante, impermeabile, suporta sudura la cald si ridicarea in scafa pentru o curatare facila.