Detergent si produse curatare si intretinere pardoseli din deck

Intretinerea pardoselilor exterioare de deck ese face minim o data pe an. Ocazional verificati pardoseala deck sa nu aiba zone uscate, fara ulei sau zone cu lemn deteriorat etc, iar daca este nevoie uleiati. Inainte de uleiere curatati bine intreaga suprafata.

Curatati podeaua deck cu solutiile de curatat sau detergent propus de noi. Tipul de detergent curatare deck Bona este un detergent ce ajuta la curatarea pardoselilor exterioare din lemn, sau a deck-ului. Acest tip de detergent curata eficient murdaria, petele, grasimile, dar si ciupercile si mucegaiul in cazul pardoselilor exterioare de tip deck.

Modelul de detergent curatare deck Bona este biodegradabil si nu ataca gazonul. Tdf.ro ofera solutii complete si produse profesionale pentru curatarea pardoselilor din lemn, cum ar fi parchet si deck. Deasemeni furnizam unelte si utilaje profesionale pentru obtinerea unei curatari si intretieneri complete. Solutiile si produsele Bona pentru curatarea si intretinerea pardoselilor din lemn si parchet sunt usor de folosit si sunt prietenoase mediului ambiant.


Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!
Reducere!