Mocheta groasa si pufoasa pentru dormitoare calduroase

Mocheta groasa si de lux pentru dormitoare este fabricata de Ideal Beaulieu, un producator belgian de covoare broadloom, si mocheta infiintat în 1975 si care a fost dintotdeauna un jucator de frunte in industria de textile. Aceasta fabrica de mocheta detine o gama larga de covoare si mochete cu fir taiat din PP (polipropilena), PA (poliamida), mochete vopsite din nailon si PES (poliester), In diferite latimi si pe diferite suporturi.

Ideal face parte din grupul internațional Beaulieu. Grupul Beaulieu International este un grup industrial bine respectat, cu sediul în Belgia. Acesta detine o pozitie importanta pe piata, atat in ​​ceea ce priveste productia de materii prime si produse intermediare, cat si furnizarea de pardoseli perfect finisate.
Grupul Beaulieu International este este lider european in pardoseli  (mocheta, iarba artificiala,  placi de vinil, parchet laminat), fabricarea de granule de polipropilenă pentru numeroase aplicații. Cea de-a treia unitate de producție "Products Engineered" gazduiește activitatile legate de "fire textile", "textile tehnice" etc.

O alta divizie a grupului Beaulieu International este specializata in dezvoltarea si producerea de materiale de tapiterie de calitate pentru industria canapelei.
Grupul Beaulieu International are în prezent 4 553 de angajati în 25 de fabrici si 14 centre de distributie in tari diferite. În 2017, cifra de afaceri a Grupului Beaulieu International a fost de 1,8 miliarde de euro. Spiritul antreprenorial al grupului Beaulieu si ambitiile inovatoare îl fac modelul diversitatii si evolutiei in cadrul sectorului. Acestea îi permit sa creeze o valoare adaugata durabila pentru clienti, angajati, furnizorisi actionari.