Parchet laminat 8 10 si 12 mm de trafic mediu si intens

Parchet laminat 8 10 si 12 mm de trafic intens, usor de intretinut, practic si modern. Alege din gama noastra prezenta in depozitele din toata tara, diverse tipuri de parchet laminat Egger sau Kronoswiss, disponibile intr-o varietate de colectii si culori, potrivite stilului locuintei tale. Iti oferim si accesorii, care sa te ajute la montarea parchetului, in orice incapere din locuinta ta.

Gama de parchet de trafic intens de la Egger ofera o varietate mare de modele cu suprafete robuste, care transforma parchetul laminat intr-un produs rezistent in timp si indestructibil impotriva zgarieturilor. Aceasta gama promite functionalitati ridicate, durabilitate si modele atragatoare, pentru orice stil al locuintei.

Proprietatile pardoselilor se pot adapta pentru fiecare cerinta: in zona de intrare se pot distinge prin proprietati de rezistenta; in camera de zi asigura o atmosfera confortabila. Placile au forme diferite si pot crea efecte speciale in combinatie cu tendintele in materie de mobilier.