Parchet laminat 8 10 si 12 mm de trafic mediu si intens

Parchet laminat 8 10 si 12 mm de trafic intens, usor de intretinut, practic si modern. Alege din gama noastra prezenta in depozitele din toata tara, diverse tipuri de parchet laminat Egger sau Kronoswiss, disponibile intr-o varietate de colectii si culori, potrivite stilului locuintei tale. Iti oferim si accesorii, care sa te ajute la montarea parchetului, in orice incapere din locuinta ta.

Gama de parchet de trafic intens de la Egger ofera o varietate mare de modele cu suprafete robuste, care transforma parchetul laminat intr-un produs rezistent in timp si indestructibil impotriva zgarieturilor. Aceasta gama promite functionalitati ridicate, durabilitate si modele atragatoare, pentru orice stil al locuintei.

Proprietatile pardoselilor se pot adapta pentru fiecare cerinta: in zona de intrare se pot distinge prin proprietati de rezistenta; in camera de zi asigura o atmosfera confortabila. Placile au forme diferite si pot crea efecte speciale in combinatie cu tendintele in materie de mobilier.


109.39 lei tva inclus
119.25 lei tva inclus
140.98 lei tva inclus
140.98 lei tva inclus
140.98 lei tva inclus
43.07 lei tva inclus
140.98 lei tva inclus
134.05 lei tva inclus
56.31 lei tva inclus
119.25 lei tva inclus
144.81 lei tva inclus
76.25 lei tva inclus

Pentru o întreţinere de zi cu zi, este suficient să aspirați parchetul laminat si sa îl curatati cu un mop usor umezit. Astfel suprafata se va usca imediat, fara sa apara pete lasate de picăturile de apa. Ai grija sa nu folosesti foarte multa apa, aceasta patrunde prin îmbinari si este absorbita, umfland materialul.

Pentru a va proteja cat mai bine parchetul laminat, atasati niste bucati din pasla la picioarele mobilierului pe care il mutati. Gasiti in comert astfel de suporturi autoadezive pentru scaune si alte piese pe care le veti putea apoi muta fara sa zgariati parchetul si sa faceti atata zgomot.


 

Parchet laminat Dark Santino Stone EPL127 Egger
4.5 (90%) 4 votes