Perdele bucatarie si draperii in colectii noi si moderne

Gama de culori pentru perdele bucatarie trebuie sa va placa si sa se încadreze perfect în designul general al bucatariei. De la aceste doua aspecte trebuie sa tineti seama atunci când alegeti perdele si draperii noi pentru bucatarie.

Cu totii ne dorim ca atunci cand intram in bucatarie dimineata pentru a pregati micul dejun sau pentru a savura cafeaua de dimineata, sa o facem cu placere, chiar si atunci cand suntem presati de timp. De aceea, este important cum alegem perdeaua de la geamul bucatariei. Perdelele pentru bucatarie trebuie sa fie usor de intretinut. Putem avea chiar mai multe seturi frumos colorate, pe care sa le asezam la geam atunci cand vrem o schimbare de decor sau, de ce nu, in functie de anotimp sau de starea noastra de spirit.

Bucataria este un loc ideal pentru a face experimente cu gama de culori ale perdelelor. Aici puteţi pune draperii de culori pronunţate, cu imprimeuri neobişnuite sau ornamente bogate.  O culoare aleasă corect poate creste vizual spatiul, respectiv poate crea o atmosfera mai aparte: nuantele reci si sumbre vor rezolva elegant problema excesului de lumină, iar cele calde si pronuntate vor avea efect invers, facand încaperea mai luminoasa.