Tapet Cristiana Masi - eleganta si candoare pe perete

Modelele de tapet marca Cristiana Masi a devenit rapid unele din cele mai de calitate produse fabricate în Italia din întreaga lume. Tapetul Cristiana Masi se poate distinge printr-o tehnică de proiectare atenta si o grija continua a fiecrei faze de productie, de la realizarea paletei la culori,  tiparirea finala si ambalarea pentru vanzare.
Fiecare fază este determinata de o coordonare intensa si atenta a proiectului, cu scopul de a celebra estetica fiecărui produs.

Colectiile de tapet Cristiana Masi sunt prezentate si indragite cu adevarat în întreaga lume. Acestea reprezinta combinatia perfecta dintre designul autorului, produse de înalta calitate si o echipa artistica excelenta si experimentata.

Colectiile de tapet Cristiana Masi sunt usor de recunoscut, avand caracteristici deosebite, valoroase si rafinate ale trasaturilor.. Artista propune o analiza actualizata a stilului clasic italian văzut într-o maniera moderna si contemporana combinat cu culori inovatoare si inteligente considerate ca fiind principala caracteristica a brandului italian.


Tapet dormitor living restaurante hotel

Tapet abstract maro Lei Cristiana Masi 7987

Tapet dormitor living restaurante hotel

Tapet abstract maro Lei Cristiana Masi 7989