Avantajele si beneficiile montarii mochetei dale

Mocheta dale modulyss

Unul din avantajele pe care mocheta dale il prezinta este diversitatea de culori si texturi in care este disponibila, obtinandu-se astfel nenumarate posibilitati de design, de combinatii de culori si texturi, astfel incat rezultatul sa fie unul deosebit. Mocheta dale este foarte usor si rapid de montat, oferind acces oricand la pardoseala tehnica in cazul in care este nevoie de efectuarea unor modificari sau a unor reparatii. De asemenea, mocheta dale este un bun izolator fonic reducand cu mult zgomotul, termic ajutand la mentinerea unui climat placut si calduros in cladire, fapt ce conduce la o scadere majora a facturilor de incalzire pe timp de iarna, cu o rezistenta foarte mare la foc, si totodata nu permita alunecarea. In plus, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli, mocheta dale permite acoperirea in intregime a intregii pardoseli, indiferent de forma si de suprafata acesteia. Mocheta dale este o optiune foarte avantajoasa pentru amenajarea unor spatii precum restaurante, hoteluri, gradinite, birouri etc deoarece in astfel de locuri riscul degradarii unei zone sau bucati din mocheta este foarte ridicat, iar mocheta dale permite inlocuirea doar a unei bucati afectate. De asemenea, mocheta dale are o durata de viata destul de mare, de pana la 10 ani.

Mocheta modulara pentru orice locatie

Un aspect foarte important in zonele cu trafic intens este curatenia. Mocheta dale este usor de curatat si foarte rezistenta la agentii si produsele de curatenie. Mocheta necesita o aspirare pentru indepartarea prafului si poate fi curatata prin diferite metode precum: cu spuma uscata, prin metoda injectie-extractie sau cu masina monodisc. Petele se scot cu usurinta, cu ajutorul unei carpe albe din bumbac si a unor detergenti de curatare a covoarelor.

Daca doriti sa amenajati un astfel de spatiu cel mai bine este sa apelati la un specialist in pardoseli. Acesta va poate ajuta sa alegeti produsul potrivit nevoilor pe care le aveti. Un astfel de specialist este Epardoseli Retail, mereu pregatit sa raspunda tuturor intrebarilor clientilor sai astfel incat rezultatul sa fie cel mai bun.

Mocheta-Dale-50x50-Color-Modulyss

Mocheta-modulara-galbena-rosie-gri-expozitie

Mocheta-dale-Sky-Sintelon

Mocheta-dale-detaliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *